Ordinacija za sve

Ordinacija za sve usluge, ordinacija za sve Vas

Zašto odabrati

baš nas?

teamdecodecodeco

Digitalna ordinacija

Primjenjujemo potpuno digitalni protokol rada što znači da do svog novog osmijeha možete doći već u nekoliko dana. Intraoralni skener zamjenjuje neugodno uzimanje otisaka, a CAD/CAM tehnologija klasičan način laboratorijske izrade protetskih nadomjestaka. 

Vizualizacija krajnjeg rezultata prije početka terapije

Prije nego li se uopće odlučite na zahvat, svoj budući osmijeh možete isprobati u ustima. Na taj način ste sigurni da ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatom, a izražavanjem svojih želja postajete aktivni sudionik u kreiranju svog novog osmijeha. Više o tome pogledajte na VIDEU. 

Ugodna atmosfera

Prijateljski nastrojen tim nešto je po čemu se ističemo od ostalih ordinacija. Ako imate strah od zubara - mi smo prava ordinacija za Vas!

Godina iskustva u stomatologiji

Dugogodišnje iskustvo garantira kvalitetne usluge

Pacijenata

Ispunjena očekivanja dovode do stalnog rasta broja pacijenata

Usluga na jednom mjestu

Multidisciplinaran pristup preduvjet je za uspješne rezultate

deco
decodeco

Naš Tim

Želiš saznati više o našem timu?

Svaki je član tima specijaliziran za određeno područje kako bi svaki pacijent dobio cjelovit pristup i rješenje za svoj problem.

member

Frane Anzulović

dr.med.dent specijalist stomatološke protetike
member

Jadranka Vrcan Borić

dr. med. dent.
member

Lea Grzela

dr.med.dent.
member

Aron Grzela

dent.tech. direktor

Usluge

Sve stomatološke usluge na jednom mjestu.

team

Estetska stomatologija

Cilj estetske stomatologije jest postizanje harmonije izgleda osmijeha i donje trećine lica.

Ovdje spadaju keramičke ljuskice, keramičke krunice, kompozitne juskice (injektibilna ili free-hand tehnika) izbjeljivanje zuba te aligneri tj. ,,prozirni aparatići''.

Protetika i implantoprotetika

Nedostatak jednog ili više zuba rješava se različitim protetskim i implantoprotetskim nadomjescima koje izrađuje naš digitalni dentalni laboratorij 3DLab. 

Ovdje spadaju cirkonske krunice, mostovi, implantati, proteze, wironit, ALL-ON-4, ALL-ON-6 i mnoga druga protetska rješenja.

Restaurativa i endodoncija

Restaurativna dentalna medicina i endodoncija predstavljaju temelj stomatološke struke, a glavni im je cilj osigurati da je svaki zub zdrav i funkcionalan. Zahvati koji ovdje spadaju su uklanjanje karijesa, izrada kompozitnih ispuna ("bijelih" plombi), endodoncija tj. liječenje korijenskih kanala, čišćenje zubnog kamenca itd.

Laserska parodontologija

Za liječenje parodontitisa ("parodontoze") osim klasične terapije nudimo i parodontološku obradu WATERLASE laserom. Brojna istraživanja idu u prilog učinkovitosti primjene lasera koji čini odličnu nadopunu klasičnom liječenju i daje najbolje rezultate za Vas.

Ortodoncija

Prozirni aparatići danas su sve popularniji jer se njima zubi mogu izravnati bez da itko primjeti da nosite ortodontski aparat. Osim terapije ,,Easy to smile'' alignerima (prozirnim aparatićima) nudimo i terapije metalnim i estetskim bijelim bravicama.

Dječja stomatologija

Najmlađi pacijenti itekako su dobrodošli kod nas. Nudimo sve usluge iz područja dječje dentalne medicine, a naše strpljive doktorice pretvaraju strah od stomatologa u ugodno iskustvo za Vaše dijete. 

Iskustva

naših pacijenata

Radim jedan lijep i zanimljiv posao, a prirodan osmijeh važan je dio njega. Upravo sam zato brigu o svojim zubima prepustio vrhunskoj ekipi Dental Centra Grzela. Svaki problem rješavaju na brz, bezbolan i kvalitetan način.

Duško Ćurlić, TV voditelj

,,Osmijeh je moj najjači adut. Koga ne osvojim pjesmom, osvojit ću osmijehom koji mi daje samopouzdanje. Zato pristajem samo na najbolje, a to je Dental Centar Grzela."

Ivana Marić, pjevačica

Usluga profesionalna, brza i kvalitetna. Oduševljena sam pristupom. Hvala i sve preporuke. Vidimo se opet!

Laura B.

Odličan pristup i profesionalno osoblje. Moj strah od zubara je prošlost!

Marijana M.
decodeco

Česta pitanja

+
Koja je razlika između ljuskica i krunica?

Krunice i ljuskice su protetski nadomjesci od keramike kojima se ispravlja oblik, boja i veličina zuba. Glavna razlika je u količini brušenja, za ljuskice se brusi samo prednja površina zuba, a za krunice se zub brusi sa svih strana. Ljuskice su indicirane isključivo za estetske korekcije, dok krunice osim estetskog imaju i funkcijski značaj. 

+
Na koji način mogu isprobati budući osmijeh u ustima prije nego li se odlučim za brušenje zuba?

Dizajn novog osmijeha na računalu najprije se prenosi u fizički oblik pomoću 3D printera. Preko printanog modela s novim izgledom zuba uzima se mali ,,otisak'' koji će nam poslužiti kao kalup.  U ,,kalup''  tj. otisak stavlja se privremeni materijal i otisne se u usta pacijenta preko njegovih zuba. Kad se materijal stvrdne, pacijent preko svojih nebrušenih zuba ima tanki sloj privremenog materijala koji točno prikazuje korekciju koja se može očekivati na kraju terapije. Više o tome pogledajte na VIDEU. 

+
Jesu li stomatološke intervencije poput brušenja zuba za krunicu bolne?

Uz primjenu lokalne anestezije niti jedan stomatološki zahvat nije bolan.

+
Kada je najbolje dovesti dijete na prvi pregled kod stomatologa?

Preporuka je dijete dovesti kod stomatologa čim izniknu mliječni zubi, dakle oko prve godine djetetova života. Ono što je još važnije jest da  prvi posjet bude isključivo prilagodba na okolinu, prostor i osoblje te da se ne izvode nikakvi zahvati. Velika je pogreška dijete prvi puta dovesti u trenutku kada je zub već bolan jer na taj način može nastati trauma.

+
Mogu li kod vas uslikati RTG ili RVG zuba?

U ordinaciji posjedujemo RVG/RTG uređaj i nudimo uslugu slikanja retroalveolarnih i bite-wing snimki zuba.

+
Što je intraoralni skener i koje su njegove prednosti?

Intraoralni skener je uređaj koji zamjenjuje neugodno klasično uzimanje otisaka otisnim masama u žlici. Uzimanje digitalnog otiska puno je ugodnije za pacijenta, a može trajati samo nekoliko sekundi. Skener radi na principu registracije točaka nekog tijela koje softver zatim slaže u 3D mrežu programskog prostora na računalu. Skener koji koristimo, 3Shape, izuzetno je precizan te zbog toga daje vrhunske rezultate. 

+
Koja je cijena cirkonske krunice?

Sve cijene naših usluga možete provjeriti u našem CJENIKU dostupnom na web stranici. 

+
Na koji način mogu nadoknaditi izgubljeni zub?

Najbolje rješenje za nadoknadu jednog izgubljenog zuba je kirurška ugradnja implantata na koji se zatim stavlja krunica. Druga opcija je izrada mosta za koji je potrebno izbrusiti dva susjedna zuba da bi bili nosači mostne konstrukcije. Most izgleda poput tri međusobno spojene krunice, dvije za susjedne zube nosače i jedna u sredini koja nadomješta izgubljeni zub,

decodecodecodeco
decodeco