Usluge laboratorija

Laboratorij okuplja vrhunski tim stručnjaka na čelu s Aronom Grzelom i Vjekoslavom Budimirom. Osmišljen je između ostalog i kao edukacijski centar koji redovito ugošćuje vrhunske svjetske stručnjake, pa svi naši djelatnici imaju odlično usavršavanje u svim granama dentalne tehnike.

Prednost našeg laboratorija je u 3d tehnologiji koja podrazumijeva 3d printer metala, 3 Shape skenere i glodalice. To nam je omogućilo da primjenimo proces navođene implantologije, te da se metalne konstrukcije, radovi od pune keramike, cirkona ili slojevane keramike izrađuju puno brže od prosječnih laboratorija. 3 Shape skener omogućuje stomatologu da u ordinaciji skenira situaciju u ustima bez uzimanja neugodnih otisaka, šalje ju mailom preko Trios softvera u laboratorij, gdje se modelira i pušta u izradu. Od trenutka zaprimanja tog podatka do gotovog rada potrebno je 48 sati, što znatno štedi vrijeme i pacijentu i stomatologu, povećava se preciznost, a izbjegne se najneugodniji postupak tj. uzimanje otiska žlicom u ustima. Svakom slučaju pristupa se induvidualno, dorađuje se u dogovoru sa doktorom i pacijentom, a u konačnici presudna je precizna ruka tehničara.

U cilju kvalitetnije suradnje svaki naš suradnik može se prijaviri u program Evident te pratiti sve faze pojedinog rada, vidjeti s kojim tehničarem surađuje, komentirati rad i slati fotografije pacijenta. To znatno olakšava planiranje cijele terapije svakom stomatologu.

Ponosni smo na način suradnje s kolegama tehničarima i doktorima stomatologije i nastojimo biti inovatori u području dentalne tehnike.